Dansschool Wesseling
Den Haag

Danspartner Gezocht

U wilt graag stijldansen, maar u heeft geen danspartner. Wij kunnen u in contact brengen met persoon die ook een danspartner zoekt. Wij doen de voorselectie op niveau, leeftijd en lengte, maar is wel belangrijk dat u eerst met elkaar afspreekt om te kijken of er een klik is, voordat u zich gaat inschrijven. Dit afspreken kan eventueel bij ons op de dansschool tijdens het vrijdansen. 

Note: Wij hebben altijd veel meer aanvragen van vrouwen dan mannen. Voor een vrouw is het helaas moeilijker om een danspartner te vinden.

Solo lessen

Ook hebben we danslessen voor volwassen waarbij geen danspartner nodig is. We hebben: Zumba, Latin Fit, Hip Hop, Latin Solo en Fit en Soepel. Klik hier voor meer informatie.

Whats app groep

Nieuw: Speciaal voor onze dansschool hebben we ook een Whats App groep voor leerlingen die een danspartner zoeken. Je kan hier jezelf voorstellen een aangeven welke stijl of welk niveau je wilt dansen. In onderstaand formulier kan je aangeven of hier interesse in hebt. Als dat zo is, dan ontvang per email de link van de groep.